Tunceli Belediye’sine Ait Araçlara Saldırı



Tunceli Belediyesi’ne ait 6 araca, kimliği belirsiz kişi veya kişilerce saldırı düzenlendi. Saldırı da Mameki Köprüsü yanında bulunan araç parkındaki 6 aracın camları kırıldı ve maddi hasar oluştu. Belediye yetkilileri yaşananların

Tunceli Belediyesi’ne ait 6 araca, kimliği belirsiz kişi veya kişilerce saldırı düzenlendi. Saldırı da Mameki Köprüsü yanında bulunan araç parkındaki 6 aracın camları kırıldı ve maddi hasar oluştu.
Olay dün gece, Tunceli girişinde bulunan belediyeye ait araç parkında meydana geldi. Belediye Yetkililerinden edinilen bilgiye göre, kimliği belirsiz şahıs ya da şahıslar, belediye araç parkında bulunan 1 otobüs ile 5 iş makinesine taş ve sopalarla saldırdı. Saldırı sonrası araçlarda ciddi hasar meydana geldi. Belediye yetkilileri yaşananları seçimle ilişkilendirip, bunu ilkel bir öc alma duygusu şeklinde nitelendirdi.
Mameki Köprüsünün yakınındaki kilitli parke şantiyesinde park halinde bulunan Tunceli Belediyesine ait 1 otobüs ile 5 iş makinesi, dün gece kimliği belirsiz kişiler tarafından saldırıya uğradı. Araçların camları kırıldı ve zarar verildi.
Olay sabah saatlerinde mesailerine başlamak üzere araçların yanına gelen belediye personeli tarafından fark edildi.
Konu ile ilgili bir açıklama yapan Belediye Başkan Yardımcısı İbrahim Kasun “ Olay sabahın erken saatlerinde görevli arkadaşlarımız tarafından fark edildi. Mameki Köprüsünün yakınında park halinde bulunan 6 aracımız taşlarla camları kırılarak hasara uğratılmıştır. Olay tahminlerimize göre seçim sonrasında oldu. Maddi olarak önemli derecede hasar var. Belediyenin malı halkın malıdır. Halkın malına zarar verenleri, halkın takdirine bırakıyoruz.
Olayın seçimle bağlantısı olduğu düşüncesindeyiz. Bu davranış ilkel ve iğrenç bir öç alma duygusudur. Çok yanlış bir davranış. Zarar gören araçların masrafları yine halkın ödemiş olduğu vergilerle karşılanacaktır. Olay Emniyet Birimlerine bildirilmiştir ve olay yeri incelemesi yapılarak konu yargıya intikal etmiştir.” şeklinde konuştu.
Tunceli emek

0 Kommentare: